in de klas

Gedrukte boekjes

Topografie boekjes bestellen

Topografie boekjes bestellen: voorbeeld close-up voorkantTopografie boekjes bestellen: voorbeeld close-upTopografie boekjes bestellen: voorbeeld opengeslagen boekjesIn samenwerking met een zeer ervaren drukkerij leveren wij gedrukte Topografieboekjes in uitstekende kwaliteit. Plaats vandaag nog uw bestelling van een klassenset of een beoordelingsexemplaar en onze drukker zorgt voor een snelle en professionele verzending!
Topografie in de Klas heeft geen winstoogmerk. Met uw bestelling helpt u mee om dat mogelijk te maken.

Wilt u meer weten of heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op!

  • Klassenset
  • Topografieboekjes voor de hele klas
  • Snel en proffesioneel verzonden
  • Betaling per factuur
  • Hoge kwaliteit, speciaal voor het onderwijs

  • Beoordelingsexemplaar
  • Gratis, voor iedereen!
  • U betaald alleen de verzendkosten
  • Altijd op voorraad
  • Direct betalen via iDeal

Elk boekje bevat cito100, nummers op de kaart, Nederland/Europa/Wereld.
Wenst u een andere gedrukte variant, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
LET OP! Antwoordboekjes bestaan niet. Op deze pagina lees je er meer over.

Bestellen

Prijzen zonder winstoogmerk
Omdat wij geen winst maken, ontvangt u de Topgorafieboekjes tegen kostprijs. De kosten voor het verzamelen, verpakken en verzenden berekenen we per bestelling, in plaats van verrekening in de marge.

Grote bestelling
Bij bestelling van meer dan 1.000 exemplaren, kunnen we een korting van 5% toepassen. Bij meer dan 1500 exemplaren zelfs 10%!

Drukwerk
Het verwerken van uw order wordt verzorgd door onze partner VANDERPERK. Zij drukken de topografieboekjes, en slaan deze op. Wanneer u een bestelling plaatst, zal een medewerker van VANDERPERK het bestelde aantal boekjes verzamelen, verpakken en verzenden.

VerwerkingVANDERPERK verwerkt en verzend uw order over het algemeen binnen een tot drie werkdagen. Mocht de voorraad ontoereikend zijn om een of meerdere orders te verzenden, dan worden er nieuwe exemplaren gedrukt, wat de verwerking van orders vertraagd. In dat geval nemen wij uiteraard contact met u op.

Verzending
PostNL of een koeriersdienst zal uw bestelling ophalen bij VANDERPERK en afleveren op het opgegeven bezorgadres. Doorgaans worden bestelling binnen een tot twee werkdagen verzonden, maar wanneer de drukker nieuwe exemplaren moet drukken, kan de verzending enkele werkdagen langer duren.

Voorwaarden
Op bestelling die geplaatst worden via deze pagina zijn onze Algemene voorwaarden drukwerk van toepassing.